Luxe Camper Huren

Camper huren

Luxe camper huren

Een camper huren is eenvoudig en snel geregeld bij Koster camper verhuur. Je vertrekt vanuit Krabbendijke dicht bij de Belgische grens. Je bent in een mum van tijd in België of trekt nog dezelfde dag naar de Zeeuwse kust. Als je er voor kiest om een camper te huren geniet je gegarandeerd van een onvergetelijke vakantie!

Voordelige all-in huurprijzen

De huurprijzen vermeld op onze website gelden per week. De huurprijs is altijd inclusief 21% btw, de complete inventaris, all-risk verzekering en pechhulp. Kies je voor een extra lange vakantie en wil je een camper huren voor meer dan 2 weken? Dan profiteer je van onze kwantumkorting en krijg je over de derde huurweek 25% korting. Dat is nog eens voordelig genieten!

Luxe 4 persoons Camper huren

De huurperiode gaat altijd in op de vrijdagmiddag om 15.00 uur. Behalve als we anders overeengekomen zijn. De aankomst dag ligt ook op vrijdag, al onze campers moeten na afloop van de huur op vrijdagmorgen voor 10.30 uur weer op ons terrein te Krabbendijke terug zijn. Dan kun jij op het gemak je persoonlijk bezittingen verzamelen en wij de camper weer tip top in orde maken voor de volgende vakantieganger. Check snel de beschikbaarheid van onze campers we helpen je graag op weg zodat jij kunt genieten van de vrijheid en de natuur.

Veel gestelde vragen Camper huren
Is een Camper huren voor een weekend of midweek mogelijk?

Ja het is mogelijk om onze campers voor een weekend of midweek te huren. Alleen tijdens het hoogseizoen is dit niet mogelijk.

Kan ik de camper bekijken voor we op vakantie gaan?

Natuurlijk dat kan! Wel is het belangrijk om hier vooraf even een afspraak te maken. We weten dan zeker dat de camper die je wilt huren beschikbaar is om te bezichtigen. 

Welke landen mag ik bezoeken met de camper?

Als je een camper huurt mag je alle landen bezoeken die op de verzekeringskaart staat vermeld. Mits jij natuurlijk een geldig rijbewijs hebt voor het land dat je wilt bezoeken. 

Wie mag de camper besturen?

De camper mag worden bestuurd door de bestuurder(s) die in de huurovereenkomst staat vermeld.

Hoe oud moet minimaal de bestuurder zijn?

Een camper besturen vraag om wat ervering. We verwachten daarom dat de bestuurder(s) minimaal 23 jaar oud zijn en minimaal 3 jaar in het bezit zijn van rijbewijs B.

Krijgen we instructies van de camper voor vertrek?

Ja, op het moment dat je de camper komt ophalen krijg je uitgebreide instructies. Natuurlijk zijn wij tijdens jullie reis altijd telefonisch bereikbaar voor vragen.

Is de Camper verzekerd?

Alle campers bij Koster Camper verhuur zijn all-risk verzekerd. Daarnaast ben je ook verzekerd van Pechhulp onderweg. Je kunt dus onbezorgd op reis als je een camper huurt. 

Wat te doen bij pech onderweg?

Wanneer er schade of pech is onderweg, kunt je het beste direct contact opnemen met de pechhulpdienst van de verzekeraar. Wanneer de camper niet gerepareerd kan worden is er een dekking voor vervangend vervoer / verblijf. Natuurlijk staan wij ook voor jullie klaar en doen we er alles aan om jullie door vervelende situaties heen te helpen.

Moeten wij borg betalen?

Wij hanteren een borgsom / eigen risico van €1.000,00

Je ontvangt de borg retour binnen 2 weken. Uiteraard blijft de huurder verantwoordelijk voor de boetes en achterafkosten die binnen jouw verhuurperiode valle.

Welke dag kan ik de gehuurde camper ophalen / terugbrengen?

Dit kan op vrijdag. Je kunt de camper terugbrengen voor 10.30 uur en ophalen na 15.00 uur. In onderling overleg zijn andere tijden bespreekbaar.

Hoeveel vrije kilometers heb ik en wat kosten extra kilometers?

Per geboekte week mag je 1500 kilometer vrij toeren. Wil je meer kilometers rijden dan is dat natuurlijk geen probleem, extra kilometers kosten €0,20 per kilometer.

Kunnen wij de camper annuleren?

Afhankelijk van de datum van annulering geldt een percentage van de huursom;

Wil je 4 weken voor vertrek annuleren geldt het percentage van 100%

Mogen er huisdieren mee in de camper?

Nee, het is in onze campers niet toegestaan te reizen met huisdieren.

Is roken in de camper toegestaan?

Nee al onze campers zijn rookvrij. Ook het gebruik van drugs of andere verdovende middelen is ten allen tijde verboden.

Is er inventaris aanwezig in de camper?

Jazeker! Onze campers zijn zeer volledig uitgerust zodat jij alleen je persoonlijke spullen hoeft mee te brengen. We hebben de inventaris van onze campers overzichtelijk weergegeven.

Kunnen wij onze fietsen meenemen?

Al onze campers zijn standaard voorzien van een fietsendrager voor 2 fietsen.

Kan ik een scooter meenemen?

Jazeker zelfs de scooter kan mee op vakantie. Je kunt de scooter in de garage van de camper plaatsen. 

Pechhulp voor onderweg door heel Europa All-risk verzekerd Kilometervrij - 1500 km per week Standaard met Luifel en Fietsendrager Complete uitrusting Te besturen met rijbewijs B